Bu yıl 3çkez düzenlenecek olan Tarım, Hayvancılık, Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı hakkında son detayları belirlemek amacıyla Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel başkanlığında; Kırklareli’nde ki protokol üyelerinin, tarım firmalarının ve tarımsal üretim yapan iş insanlarının katılımıyla bir istişare toplantısı düzenlendi.

Ticaret Borsasında gerçekleştirilen toplantıda Turhan Altıntel yaklaşık bir aydır bu fuar için çalıştıklarını ve bu fuarı kendileri için düğün gibi gördüklerini söyledi.

DSC_0497

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Kırklareli’nin tarım ve hayvancılıkta önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek; Tarım, Hayvancılık, Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı'nın hem Kırklareli hem de başka şehirlerden katılımcıların uğrak noktası olacağını kaydetti. Etkinliğin 30 Kasım-3 Aralık tarihlerinde düzenleneceğini Kırklareli Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanında olacağını ve tüm üreticilerin fuara davet edildiğini söyleyen Altıntel, etkinliği her geçen yıl daha da ileriye götürmek istediklerinin altını çizdi.

Tarım, Hayvancılık, Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarının 2 yıldır ilgi gördüğünü dile getiren Altıntel, tüm üreticileri fuara davet etti. (Kadir Sinici)

Editör: Kadir Sinici