Cumhuriyetimizin 100. Yılı için Özel Kırklareli Fen Bilimleri Okulları tarafından hazırlanan Cumhuriyetin 100. Yıl Marşı’nın lansman programı yoğun katılımla özel bir restoranda yapıldı. 5 Ekim Perşembe akşamı düzenlenen programa; Kırklareli Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Özel Kırklareli Fen Bilimleri Okulları Sahibi Ferit Kaya, projede emeği geçenler ve destekleyenler, yöneticiler, öğretmenler ve veliler katılım sağladı.

DSC_0035

DSC_0057

Program Saygı Duruşu’nda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Ramazan Akcan ve ekibi sevilen şarkıları seslendirdi.

DSC_0011

DSC_0004Sonrasında marşın bestecisi Cem Çavuş sahneye gelerek konuşmasını yaptı. Çavuş konuşmasında, “Bu gece bizlerin burada buluşmasına vesile olan çok değerli Kırklareli Koleji Sahibimiz Ferit Bey’e teşekkür ederim. 100. Yıl Marşımızın vatanımıza, milletimize ve Atatürkçülere çok yakışacağını düşündüğümüz için böyle bir proje gerçekleştirdik. İnşallah sizler de marşımızı bundan sonra sahiplenirsiniz. Katılım için herkese teşekkür ediyorum.“ dedi.

DSC_0015

DSC_0043

Devamında 100. Yıl Marşı’nın video klibi izlenerek katılımcılar tarafından hep birlikte söylendi. Marşın mimarları sahnede bir araya gelerek akşamı ölümsüzleştirirken Cumhuriyetin 100. Yıl Marşı dinleyenlerden tam not aldı. 

Marşı https://www.youtube.com/watch?v=ORPAfrvxQ58 bağlantı adresinden dinleyebilrsiniz.

DSC_0024

ATACEM 100. Yıl Marşı

Söz / Müzik: Atacem

Solist: Atacem

Vokal: Zuhal Bulun

Aranje: Mehmet Bulun

Şiir: Serdar Tütün

Yönetmen: Tevfik Benzet

Yapımcı: Günalp Ferit  Kaya. (Ferdi Kurtbayram) 

Editör: Haber Merkezi