Kırklareli Belediyesi’nin ev sahipliğinde, bu yıl, 3. sü gerçekleştirilecek olan Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı, 30 Kasım Perşembe günü kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Bölgenin bu alandaki en büyük yapısı olan Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı, Türkiye’nin de sayılı mekanlarından birisi olarak, bu dev organizasyonu himaye edecek.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli’nin onur abidelerinden birisi olan Kapalı Pazar ve Fuar Alanı’nda, bu etkinliğe 3. defa ev sahipliği yapmaktan gururlu olduklarını ifade ederek; “Açılışından bu yana çok çeşitli aktiviteler düzenlendi. Yöresel lezzet günleri, mezat, kitap günleri, otomobil organizasyonları, Çarşamba günleri kurulan halk pazarı, Pazar günleri hizmette olan Sosyete Pazarı bunlardan sadece bazıları. Şimdi de, yüzlerce firmanın ve şirketin katılımcı, yurtiçi ve yurtdışından gelecek binlerce kişinin de ziyaretçi olacağı bu büyük fuarın açılışını yine hep beraber yapacağız. Kırklareli, gelece gelişmiş adımlarla hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor” dedi. (Gülşah Ayyıldız)

Editör: Gülşah Ayyıldız