Bu kapsamda 13 Ocak Cumartesi günü Pınarhisar Belediye Kapalı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan ön seçim 09.00-18.00 saatleri arasında yapılacak. Volkan Ertan, Çetin Şinikoğlu, Mustafa Kemal Cesur ve Fuat Kabran’ın aday adayı olduğu il genel meclisi ön seçiminde ilçe merkezi, Kaynarca beldesi ve köylerde kayıtlı olan CHP’li üyeler oy kullanacak.

Burak Akdeniz, “Demokrasi şenliğine tüm üyelerimiz ve halkımız davetlidir”

İl Genel Meclisi Adaylığı ön seçiminin belediye başkan adaylığında olduğu gibi demokrasi şöleni havasında geçeceğini belirten CHP Pınarhisar İlçe Başkanı Burak Akdeniz, üyelerin sadece en az 1 en fazla 2 aday için kullanabileceğini, 3 ve üzeri oy kullanımının ise geçersiz sayılacağını belirtti.

İl Genel Meclisi Adaylığı ön seçim programına tüm partililerin ve Pınarhisar halkının davetli olduğunu belirten Başkan Akdeniz, açıklamasında şu sözlere yer verdi, “Kıymetli Cumhuriyet Halk Partili üyelerimiz; Pınarhisar İl Genel Meclis Üyeliği Adaylığı için 13.01.2024 Cumartesi tarihinde Belediye Düğün Salonunda 09:00-18:00 saatleri arasında seçim yapılacaktır. Birbirinden kıymetli 4 adayımız seçim sürecinde mücadele edecektir. Oy pusulasında en az bir, en fazla iki adaya oy kullanabilirsiniz.(pusulada kullanılan 3 oy ve daha fazlası geçersiz sayılacaktır.) Pınarhisar ilçemiz, Kaynarca Beldemiz ve köylerimizdeki üyelerimiz oy kullanabilecektir. Demokrasi şenliğine tüm üyelerimiz ve halkımız davetlidir.”(Kadir Sinici)

D S C F0027D S C F0031D S C F0035D S C F0044

Editör: Kadir Sinici