Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanlığı’nın 38. Olağan İl Kongresi sonucunda seçime tek aday olarak giren Bora Terzi yeni il başkanı olmuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı olarak seçilen Bora Terzi, Kırklareli İl Örgütü olarak il ve ilçelerde birlik ve beraberliği sağlayacak, kişi endeksli siyaset yerine örgüt odaklı siyaset anlayışı ile hareket edeceklerini belirtmişti.

CHP Kırklareli İl Yönetimi seçim sonrasındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi. Bu kapsamda yönetim kurulu üyeleri seçilerek görev dağılımları gerçekleştirildi.

Yapılan görev dağılımı neticesinde; Erdem Erdin, İl Sekreteri, Ömer Akın Özarı, İl Saymanı, Turan Başar Ersin, İl Bilişim Sorumlusu, Hamdi Ulaş Biner, İl Eğitim Sekreteri , Osman Cumhur Esen, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Tarık Ergin, Tarım Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Dilara Gürel, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Burak Zorer, Dış Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Ahmet Orbay, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Engin Gürdal, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Aslı Özkan, Tanıtım ve Halkla ilişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Hasan Ali Eren, Bilim, Yönetim ve Kültür Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Yalçın Akdeniz, Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Kenan Uslu, İşçi Sendikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Mert Özkan, Gençlik Politikaları ile Medya Planlama ve Sosyal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Sermin Taşkıran, Doğa Hakları ve Çevreden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Aslan Tuna, Muhtarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Şükran Yöney, Sosyal Politikalar ve Aileden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Cevriye Öztürk, Kadın Örgütlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Erol Harman, Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak belirlendi. (Kadir Sinici)

Editör: Haber Merkezi