Kırklareli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğünce İl merkezinden takviye gelen Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü personelleri ile birlikte 10 farklı noktada çalıntı ve tescilsiz motosikletlere yönelik yapılan uygulama kapsamında; 140 motosiklet ve elektrikli bisiklet kontrol edilirken 10 adet motosiklet ve elektrikli bisiklet trafikten men edildi.

Ekipler tarafından denetimlerde ayrıca ,18 sürücüye kask takmamaktan, 4 adet muayenesiz araç kullanmaktan, 12 araca trafik işaretleri ve levhalarına uymamaktan, 29 adet ehliyetsiz/yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan, 3 Adet tescilsiz araçla trafiğe çıkmaktan, 1 adet hurda aracı trafiğe çıkartmaktan, 10 adet tescilli aracı plakasız kullanmak, 4 adet sigortasız araç kullanmaktan toplamda 81 araca farklı maddelerden cezai işlem uygulandı.

Toplamda 228 şahıs sorgulanırken, Ü. G. isimli şahsın yapılan üst aramasında 7.65 ruhsatsız tabanca ve 3 adet fişek, V. T. isimli şahsın açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi. (Basın Bülteni)

1-255

Editör: Basın Bülteni