Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Trakya Bölgesi (ÇAYKA Kuş Grubu) toplantısı Çerkezköy’de düzenlendi.

Toplantıya katılan Kırklareli Şube Başkanı Birsen Meriç toplantıyla alakalı bilgi vererek; “ÇYDD Trakya bölgesi (ÇAYKA Kuş Grubu) toplantısını Çerkezköy şubemizde yaptık.

24 Nisan 2024 Çarşamba günü Çerkezköy şubemizde gerçekleştirdiğimiz bölge toplantımıza, Genel merkezden bölge Koordinatörümüz Prof.Dr. Cihan Demirci hocamız ve Yrd.Deniz hanım ,Genel merkez Gençlik Birimi Başkanı Ali katılırken, biz Kırklareli şubesi olarak yedek üyelerimiz Nalan Döner, Sevilay Şişik ve önceki dönem yönetim kurulunda görev almış Süleyman Edesen arkadaşlarımla  birlikte katıldık. Edirne, Lüleburgaz, Tekirdağ ve Çerkezköy şubelerimiz yönetim kurulları ile birlikte katıldılar. Ayrıca Tekirdağ ve Edirne Şube Gençlik Birimlerinden 3 gencimiz katıldı” dedi.

437172740 10225059285654016 5197446003196260224 N

“Boşa Akan Yağmur Suları Değerlendirilmeli!” “Boşa Akan Yağmur Suları Değerlendirilmeli!”

"İyi ki ÇYDD var"

Toplantı gündemiyle alakalı konuşan Meriç; “Çerkezköy şubesi başkanı Nigar Soyak  hanımın açış konuşmasında sonra, Cihan hocam Genel merkezimizin son altı aylık eylem ve etkinlik programlarını sundu. Sonra biz şubeler son altı aylık yaptıklarımızı sunduk, bundan sonraki 6 ayda yapacaklarımızı anlattık. Şubelerimizi daha ileriye nasıl götürebiliriz, öğrenci bursları yeterli mi, öğrencilerin beslenme sorunu, ÇEDES vahameti, gençlere ve geleceğimize verebileceği zararlar, LABEP'in önemi, ortak projeler ve etkinlikler konusunda nasıl bir yol izleriz, gençlerimizle daha fazla bir arada olmanın yollarını bulmak konusunda fikir alışverişinde bulunduk.

Çağdaş Gençliğimiz de kendi aralarında toplantı yaparak, şubelerinden beklentilerini bizlere sundular. Dostluk, kardeşlik ve bilgi akışı içinde oldukça verimli geçen toplantımız sabah 10.30 da baslayıp,17.30 da sona erdi. Hepimiz birbirimizi çok özlemişiz. İyi ki ÇYDD var. En kısa zamanda Kırklareli şubemizde buluşmak dileğiyle ayrıldık” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Volkan Abuy