Gündem maddeleri arasında yer alan faaliyet raporunun okunması, görüşülmesi ve onaylanması gereğince, il başkan yardımcısı Deniz Kılıç, il yönetim kurulunun görev süresi içerisinde gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri genel kurula sundu. Sunumda 23 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşen il kongresiyle birlikte İl Başkanı Alaaddin Güncer başkanlığında göreve seçildiklerini, daha sonra il başkanı Güncer’in milletvekilliği aday adaylığı için istifa ettiğini, bu istifadan sonra yönetim kurulu içerisinde gerçekleşen seçimde il sekreteri Gürcan Saatçi’yi il başkanı olarak seçtiklerini vurguladı. Kılıç, bu görev değişikliğinin haricinde geride kalan görev süreleri içerisinde hiçbir yönetim kurulu üyesinin istifa etmeden görevini tamamladığını söyledi. Kılıç, “Geride bıraktığımız 3 yıl 7 ay 18 günde yani toplam1326 günde gerçekleştirmiş olduğumuz tüm faaliyetleri basın bülteni olarak yerel ve ulusal basınla paylaştık. 1326 gün boyunca durmadan, yorulmadan, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalıştık” dedi.

Göreve Başladığımızda Koronavirüsle Karşı Karşıya Kaldık

İl başkan yardımcısı Kılıç, “Göreve başladığımız tarihin hemen akabinde koronavirüs pandemisiyle karşı karşıya kaldık. Kısa sürede pandemi şartlarına uygun bir çalışma takvimi oluşturduk. Bu kapsamda Kırklareli merkez dahil olmak üzere il genelinde esnafımıza maske dağıtımı gerçekleştirdik. ‘Yerel esnafa sahip çık’ kampanyasıyla yerel esnafımıza günün koşullarında destek olmaya çalıştık” diyerek sözlerine devam etti.

“Örgütlenme Çalışmalarında Yeni Bir Model Geliştirdik”

Parti tüzüğünün kendilerine sağladığı yetkiler dahilinde örgütlenme çalışmalarını gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kılıç sunumuna şu şekilde devam etti: “Örgütlenme çalışmalarımıza yeni bir model geliştirerek başladık. Bu kapsamda 179 köy, 108 mahalle olmak üzere toplam 287 köy ve mahallede parti temsilcilerimizin görevlendirilmesini sağladık. Kırklareli genelinde ilçe başkanlarımızın üstün gayretiyle toplam 1781 asil ve yedek sandık sorumlumuzun görevlendirilmesini seçimlerden bir yıl önceden tamamladık” dedi.

“Stratejik Planla Çalışmalarımıza Yön Verdik”

Faaliyet raporunu okumaya devam eden Deniz Kılıç stratejik plan çalışmaları hakkında şunları söyledi: “Seçim çalışmaları başlamadan önce ‘CHP Kırklareli İl Başkanlığı Stratejik Planını’ hazırladık. Ve çalışmalarımızı bu stratejik plan doğrultusunda gerçekleştirdik. Bu bağlamda 2021-2022 ve 2022-2023 çalışma takvimindeki tüm çalışmalarımızı stratejik planımız doğrultusunda gerçekleştirdik.”

“Parti İçi Eğitim Çıtasını Yukarıya Taşıdık”

“Parti içi eğitim çıtasını yukarıya taşıdık. İl Eğitim Sekreterimizin öncülüğünde, İl Eğitim Koordinatörümüz ile birlikte her ilçede parti içi eğitim çalışması gerçekleştirdik. Sandık sorumlusu, okul sorumlusu ve bilişim sorumlularının eğitimlerini verdik. Öbek sorumlularımızla birlikte hane ziyaretleri gerçekleştirdik. İller bazında Türkiye genelinde hane ziyaretlerinde ilk 10 il içerisinde olma başarısına ulaştık. Bu başarı ilçe başkanlarımız başta olmak üzere öbek sorumlularımızın, parti eğitmenlerimizin ve bu çalışmada görev alan tüm parti üyelerimizin başarısıdır.”

Partililere Teşekkür Etti

Geride bıraktıkları görev süresi içerisinde il başkanlığının çalışmalarına katkı sunan parti üyelerine teşekkür eden Kılıç sunumunu şu şekilde tamamladı: “Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanlığımızın tüm faaliyetlerinde yanımızda bulunan, bizlere güç veren, örgütümüzün büyümesi için hiçbir desteği esirgemeyen;

İlçe başkanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, il ve ilçe parti yöneticilerimize, önceki dönem milletvekillerimiz, önceki dönem il ve ilçe başkanlarımıza, partimizin değerli üyelerine ve tüm Kırklareli il örgütüne sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyoruz. Yeni göreve başlayacak olan il başkanımıza, il yönetim kurulumuza, disiplin kurulumuza ve ilimizi kurultayda temsil edecek olan kurultay delegelerimize

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserim diyerek tanımladığı Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Halk Partimizin 100. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz” dedi.(Kadir Sinici)26c82d79-7a72-406b-9667-21e590a5683c

Editör: Haber Merkezi