31 Mart 2024 yerel seçimlerine İYİ Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı olarak giren, aldığı 2944 oy ile dördüncü sıraya yerleşen Ali Dermenci, seçimlerin ardından eşi Ayşegül Dermenci ile birlikte bir mesaj yayınladı. Dermenci mesajında şunları kaydetti;

“Sevgili Dostlarım, Sevgili Arkadaşlarım;

İYİ Parti’nin çok değerli teşkilatları ve emeklerini hiçbir zaman ödeyemeyeceğim sevgili kadınlarımız, hepiniz haklarınızı helal edin. Bu seçimde kazanmayı ve kazandırmayı inanın hepinizden çok istedim ve bunun için maddi ve manevi çok çalıştık.

Fakat bu seçim gördük ki; hem İlimiz hem de Türkiye’de iki kutuplu bir seçim olarak hem algılandı hem de algılandırıldı. Bizler gerçekten çok ilkeli, düzgün mütevazı bir seçim kampanyası geçirdik. Karşımızdaki rakiplerimiz, her zaman söylediğimiz gibi gerçekten dev gibi rakiplerdi. Özellikle maddi olarak. Seçim sonucu bizlere gösterdi ki; Halkımızın bir kesimi sandığa gitmeyerek bir kesimi de iki kutuplu bir kazanma anlayışıyla hareket etmiş. Bizlerin, tabiri caiz ise bir avuç insanın 2.5 aydır yaptığımız seçim çalışması takdire şayandır.  Ben sizlerden razıyım, Rabbim de hepinizden razı olsun inşallah. Bundan sonraki hayatımızda hepiniz bizim dostumuz, arkadaşımız, kardeşimiz, ablamız olarak her daim kalacaksınız. Telefonumuz ve kapımız hepinize her zaman açık olacaktır. Hepinizi çok seviyoruz. Hakkınızı helal edin! Bizden yana da varsa helal olsun!” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi