İYİ Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı Ali Dermenci, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler kapsamında Kırklareli’ne Belediye Başkanı olarak hizmet etmek için göreve talip olan Dermenci, gerçekleştirdiği ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Dermenci son olarak Kırklareli merkezde yer alan mahalle muhtarlarına konuk oldu.

Belediye Başkan adayı Dermenci dün; Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım, Akalar Mahallesi Muhtarı Hakan Ediş, Karakaş Mahallesi Muhtarı Esra Mağıltaş, İstasyon Mahalle Muhtarı Naide Şanslı Özdemir, Pınar Mahallesi Muhtarı Nevzat Demir, Karahıdır Mahallesi Muhtarı Reşat Özdemir, Atatürk Mahallesi Muhtarı Osman Özkılıç, Bademlik Mahallesi Muhtarı Ersin Derici, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Zafer Balcı, Demirtaş Mahallesi Muhtarı Serdar Kocabalta, Karacaişbrahim Mahallesi Muhtarı Cengiz Işık, Kocahıdır Mahallesi Muhtarı Celil Tezeren’i, beraberindeki partililerle birlikte ziyaret etti.

Muhtarlarla bir süre sohbet eden Dermenci yaptığı açıklamada; “Kırklareli Belediyesi’nde bir değişim şart. Hizmet adına yola çıktık. Halkımızın talebini daha fazla göz ardı edemezdik. Çok büyük ilgi var. Gittiğimiz her yerde yoğun bir sevgi seliyle karşılanıyoruz. İnşallah 31 Mart’ta İYİ olan kazanacak. Kırklareli kazanacak, hepimiz kazanacağız” şeklinde konuştu.

Muhtarlar da Dermenci’ye “başarılar” dileklerini sundular. (Ferdi Kurtbayram)

Nevzat DemirReşat Vardar KarahidirNaide Şanslı Özdemir İstasyonD S C F0022Esra MağıltaşD S C F0004

Editör: Ferdi Kurtbayram