31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, ilçe ve belde adaylarının tanıtım toplantısını dün gerçekleştirdi.

Toplantıda bir konuşma yapan Kırklareli Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Derya Bulut, Burak Süzülmüş’ten helallik istedi.

Bilindiği gibi 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Kırklareli’nde Burak Süzülmüş’ü Belediye Başkan adayı olarak açıklamış, ancak son dakikada Cumhur İttifakında karar kılınarak, Derya Bulut seçimlerde aday gösterilmişti. Bu gelişmenin ardından Süzülmüş’ün adaylığı iptal olmuştu.

Şimdi 2024 yerel seçimlerinde yeniden Cumhur İttifakı adayı gösterilen Derya Bulut dün yaptığı konuşmasında; “2019 yerel seçimlerinde benim de eksikliklerim olmuştur. Olduysa affola, hepinizden helallik istiyorum. Ama burada en çok helalleşmek istediğim bir kişi var. 2019 AK Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı Burak Süzülmüş. Yarınlarda inşallah o buradan sizlere hitap eder. Süzülmüş kardeşimi buraya davet etmek istiyorum” dedi.

D S C 0337-1

Sahneye alkışlarla gelen Süzülmüş, Bulut’a sarıldı. Derya Bulut daha sonra Süzülmüş’ün elinden tutarak konuşmasına şöyle devam etti; “Siyaset böyle bir şey. Bazen bazı kararları biz veremiyoruz. Büyüklerimiz veriyor. O dönem benim eksikliğimdi belki. Ama bu dönem böyleyiz, birlikteyiz, birileri bizden korksun. Bizim derdimiz; Kırklareli. Bizim derdimiz; vatan, millet, bayrak. 2019’da yarım kalan işimizi, Allah izin verirse inşallah bu sefer, el ele, kol kola, beraber tamamlayacağız. Belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz ve hak ettiği hizmete kavuşturacağız. Allah yolumuzu açık etsin.”

Bu konuşmanın ardından Bulut, Süzülmüş ile birlikte el ele objektiflere poz verdi.

D S C 0327

Süzülmüş’ü Gelecekte Siyasi Arenada Görecek Miyiz?

Yaşanan bu gelişme, Kırklareli’nin tanınmış iş insanlarından Burak Süzülmüş ile ilgili olarak “Acaba onu gelecekte siyasi arenada görecek miyiz?” sorusunu akıllara getirdi.

Bundan sonraki süreçte Süzülmüş’ün ne yapacağı, hangi siyasi adımları atacağı merak ediliyor.

Başarılı iş insanı Burak Süzülmüş için, önümüzdeki dönemlere yönelik vaat edilmiş bir Belediye Başkan adaylığı, Milletvekilliği, Meclis üyeliği adaylığı veya İl Başkanlığı gibi parti kademesinde önemli bir görev verilmesi söz konusu mu?

Bu soruların cevaplarını önümüzdeki dönemlerde alacağız gibi görünüyor. (Haber Merkezi)

D S C 0326D S C 0341D S C 0339

Editör: Haber Merkezi