Emekli Astsubaylar Derneği Kırklareli Şubesi, 7’nci olağan seçimli kongresini 21 Nisan Pazar günü gerçekleştirdi. Karakaş Bey Sokak’ta Ayhan İş Merkezi Briç Cafe’de yapılan kongreye üyeler büyük ilgi gösterdi.

Dernek Başkanı Menderes Akkuş yaptığı açılış konuşmasında; “Bugüne kadar verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. Ordunun bel kemiği olan Astsubaylar maalesef emekli olduktan sonra yıllardır ihmal edilmektedir. Sorunlarımızı, haklarımızı ancak Derneğimiz TEMAD şemsiyesi altında mücadele ederek duyurabiliriz. Bu mücadelede yeni dönemde sizlerin desteği ile her zeminde sesimizi duyurabilmek için devam etmeye talibim” ifadelerini kullandı.

“Boşa Akan Yağmur Suları Değerlendirilmeli!” “Boşa Akan Yağmur Suları Değerlendirilmeli!”

Daha sonra kongre; divanın seçimi, gündem maddelerinin okunması ve hesapların ibra edilmesi ile devam etti. Tek başkan adayı olan Menderes Akkuş ve yönetimi, 55 katılımcı üyenin hepsinin oyu ile tekrar Başkan seçildi.

Yeni Yönetimde başkanlığa seçilen Menderes AKKUŞ ‘un yönetim kurulunda; Burhan YAVUZ, Ali GÖLER, Yücel DOLUCA ve Deniz KARADAĞ yer aldı. Denetim Kurulunda Hakan DEMİRKAYA, Rıdvan ALPTEKİN Aydın TÖRK ve Disiplin Kurulunda Recep KARAMAN, Yüksel GÜNEŞ, Mehmet KASAY seçimi ile kongreye devam edildi.

Üyelerin dilek ve temennileri dinlendikten sonra kapanış konuşması yapan Menderes Akkuş, üyelere gösterdikleri güven ve destek için teşekkür etti. Akkuş; “Bu taze kuvvetle görevimize dört elle daha da sarılacağız, artık konuşma zamanı değil mücadele zamanıdır. Destekleriniz için tekrar teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

44724134 2229 4522 85C3 859C7F5614Ce11952C8B 1F1A 45B7 Abd9 0C54C7E4213E

Editör: Ferdi Kurtbayram