Lüleburgaz’da altı yıl öncesi faaliyete başladıklarını ifade eden Kayalar Mobilya sorumlusu İlyas Buksur tüm sektörlerde olduğu gibi mobilya sektöründe de fiyatlar arttıkça sıkıntıların büyüdüğünü ifade etti.

Bu şartlar altında esnafların müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için hizmet kalitelerini her zaman yukarıda tutmaya çalıştıklarını ifade eden Buksur “İşletmemizde her zaman müşterilerimizin ürünleri görebilmeleri için tüm malzeme çeşitlerimizden örnekler bulundurmaya çalışıyoruz. Nakliyeyi tüm Trakya Bölgesi’ne ücretsiz sunuyoruz. Nakliye sonrası montaj hizmetimiz de mevcut” diye konuştu.

İnternet alışverişlerinde kargoya da montaja da ayrıca ücret alındığını ifade eden işletme sorumlusu; “Marketler bile artık mobilya satıyor. İnternet ve zincir marketlerde satılan ürünlerle bizlerin ürünlerinin karşılaştırılması doğru değil. En başta kalite farkı var. İnternet üzerinden alındığında kargo ve montaj bedeli ayrıca ödeniyor ve kaliteli bir hizmet alınamayabiliyor. Bizden ürün alındığında aylar seneler sonra bile sorun çıktığında ilgileniyoruz. Fakat internet satışlarında bu mümkün değil. Ürün kurulumundan sonra 15 gün süreniz var. Satışlar da en çok elden taksit talep edildiğini söyleyen Buksur; nakit alışverişlerin çok düşük olduğunu söyledi. Evlerin son yıllarda metrekarelerinin küçüldüğünü söyleyen mağaza sorumlusu buna paralel olarak da daha küçük ve portatif mobilyalar tercih edildiğini ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi