Kamu Birliği Konfederasyonuna bağlı Genç Sağlık Sendikası onlarca hastanede yetkiyi alarak dikkat çekiyor. Üye sayısını artırarak yoluna devam eden Genç Sağlık Sendikası, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesini de bünyesine kazandırdı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Genç Sağlık Sendikası Kırklareli İl Başkanı Murat Yıldız  “Kırklareli’nde ilk kez bilinen iki sendika dışında bir sendikanın Genç Sağlık Sendikasıyla bunu başarması çok ayrı bir yer alıyor. Sağlık çalışanlarının verdiği bu desteğe layık olmak için çok daha fazla çalışacağımızın sözünü buradan vermek istiyorum” dedi.

Kırklareli; Acil Sağlık Hizmetleri Konuşuldu Kırklareli; Acil Sağlık Hizmetleri Konuşuldu

Yıldız  “Bizim amacımız sağlık çalışanlarına nasıl daha iyi bir çalışma ortamı hazırlarız. Onların haklarını daha iyi nasıl anlatırız mücadelesidir. Her gün bir şubemiz açılıyor. Genel Merkezi haftada ortalama 1.300 ile 1.500 arasında üye kaydı oluyor. 1 yıl içerisinde 100.000 üyeye ulaşmayı hedefliyoruz.

Toplu görüşmelerde daha güçlü bir şekilde masaya oturabilmek için üye sayımızı artırmak zorundayız. Bu bilinçle çok çalışıyoruz. 2025 yılında Yetkili Sendika olarak masaya oturmak istiyoruz. Tüm il ve ilçelerimizde teşkilatlanmamızı hızlı bir şekilde tamamlayarak şube kuruluşuna gitmek istiyoruz. Amacımız sağlık çalışanları gibi zor şartlarda görev yapan meslektaşlarımıza güçlü sosyal haklar edinerek ülkemize hizmet etmektir. Birlik beraberlik içerisinde bunu başaracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi