Av. Görkem Gökçe öncülüğünde kurulan Trakya Güneşi Platformu, 2024 yılında ilk buluşmasını “Yeni Yıla Merhaba” konseptiyle geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi. Trakyalı iş insanları, sektörlerinde öncü ve değerli isimlerin bir araya geldiği buluşmaya platformun üyeleri yoğun katılım gösterdi. Buluşmada 2024 yılı itibariyle platforma üyelikleri kabul edilen yeni üyeler de yer aldı.

Baf22550 Affa 493F 99E1 2E8148Ba904C

Platformun kurucusu ve Kadir Gökçe Eğitim ve Kültür Vakfı (KAGEV) Başkanı Av. Görkem Gökçe, açılış konuşmasında Trakya Güneşi Platformu’n bugüne dek yapmış olduğu çalışmaları aktardı. Gökçe, “Yaklaşık bir buçuk sene evvel 24 kişi olarak başladığımız buluşmalarımıza bugün 200’den fazla üyemiz ile devam ediyoruz. Bu noktada Trakya dayanışmasını kuvvetlendirmek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Platform bünyesinde samimi dostlukların ve işbirliklerinin gelişmesini görmek bizleri çok mutlu ediyor. 2024 yılı itibariyle de bu çalışmalarımızın katma değerinin artmasını ve Trakya’ya daha çok katkı sunmasını amaçlıyoruz.  ” şeklinde belirterek, üyelere teşekkürlerini sundu.

Platform Genel Sekreteri Kadir Can Kırkoyun ise platformun 2024 hedefleri ve faaliyetlerinden bahsederek, platform bünyesinde kurulacak olan komiteler aracılığıyla iş dünyası, sektörler, kültür ve sanat başta olmak üzere farklı çalışmaların gerçekleştirileceğini belirtti. Bu çalışmaların yanı sıra platformun daha çok katma değerli çalışma üretmesi amacıyla gönüllü olmak isteyen üyeleri çalışmalara davet etti.

Trakya Güneşi Platformu, bölgenin dört bir yanından gelen temsilcilerin katılımıyla 11. buluşmasını İstanbul’da Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı’nda gerçekleştirdi. Bu önemli buluşma, Trakya'nın zengin kültürel mirasını ve potansiyelini daha da öne çıkarmak amacıyla Trakya'nın çeşitli kesimlerinden temsilcilerini bir araya getirdi.

 Trakya Güneşi Platformu

Trakya Güneşi Platformu, Av. Görkem Gökçe öncülüğünde Trakya Bölgesi'ne hizmet etmek ve bölgesel kalkınmayı desteklemek amacıyla kuruldu. Çeşitli meslek gruplarından başarılı profesyonellerin bir araya gelmesini sağlayan platform, Trakya'nın ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmayı hedefliyor. (Basın Bülteni)

0Ff2A72D 728C 4209 9886 74Cd5E4A035D64804Eef Ea47 486D A96C 86363114D151

Editör: Basın Bülteni