Açılış törenine Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Burak Süzülmüş isimler arasında yer aldı. Yiğit ve Mert Yalçın kardeşlerin  işletmesinin açılışına Yalçın ailesinin yakınları ve arkadaşları da katıldı. 

Göz 3

"Gönlünüze Hitap Etmek İstiyoruz"

Eş dost ve tanıdıklarının da katıldığı açılış töreninde konuşan Gözeli Optik İşletme Sahibi Yiğit Yalçın, "Sizlere ne kadar değerli olduğunuzu hissettirerek gönlünüz hitap etmek istiyoruz. Bütçenize de hitap etmek istiyoruz. İhtiyacınızla alışveriş limitiniz arasındaki en yakın, uzaklığı bulup köprüyü orada inşa ederek. Allah utandırmasın. Bugün burada bizlere destek olmak için gelen herkese teşekkür ediyorum" sözlerini dile getirdi.

"Kırklareli'ne Güzel Hizmetler Sunacaklar"

Öğrencisinin işletme açılışına katıldığı için gurur ve mutluluk duyduğunu dile getiren Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, "Benim için ayrı bir gurur. Ben kendisini edebiyat öğretmeniyim. Bugünü yaşamak gurur verici. Onları böyle cesaretle, özgüvenle, ilimize hizmet etmek amacıyla bu yola çıktıklarını görmek bizlere gurur veriyor. Hayatta işte bu kadar kısa. Daha dün çocuktular bugün iş insanı oluyorlar. Ben canı gönülden tebrik ediyorum. Umuyorum ki çok başarılı olacaklar. İlimize çok güzel hizmetler sunacaklar" sözlerini ifade etti.

Dedeoğlu Trakya’daki Acı Gerçeği Hatırlattı; “SULARIMIZ TÜKENİYOR!” Dedeoğlu Trakya’daki Acı Gerçeği Hatırlattı; “SULARIMIZ TÜKENİYOR!”

"Kırklarelimize Yakışan İşletme"

Kırklareli'nde kişisel girişimlerin varlığını görmekten mutluluk duyduğunun altının çizen Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler, "Çok genç müteşebbislerimizin, çok büyük özenle ve itinayla hazırladığı bu güzel iş yerinin açılında hep beraberiz. Ben içeriyi gezdim. Gerçekten çok hoş, Kırklarelimize yakışan işletme olmuş. Özellikle işletme sahibinin de belirttiği gibi fiyat bakımından da uygun olduğunu belirttiler. Ben kendilerine hayırlı olsun diliyorum. Bol bereketli ve bol kazançlı olsun istiyorum. Kendilerine ihtiyacımız var. Artık küreselleşen ve kartelleşen dünyada kişisel girişimlerin çok büyük değeri var. Bu bağlamda yaptıkları bu yatırımın da hem Kırklarelimize hem bölgemize hem ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Göz 2

Editör: Şefik Kenar