Etkinlik Haberleri

etkinlik haberleri ve güncel etkinlik gelişmeleri, etkinlik ile ilgili tüm video, etkinlik fotoğrafları ve etkinlik haberleri Kırklareli Alternatif Gazetesi sitemizde


Eğitim

Mezun Kürsüsü etkinlikleri kapsamında Ebelik Bölümü mezunlarından Uzman Ebe Nilay Gelmez, ‘Mezun Bir Ebeyi Dinliyoruz’ temalı söyleşide öğrencilerle buluştu.

Kültür-Sanat

Kırklareli Üniversitesi Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü öncülüğünde üniversite kulüplerinin katılacağı öğrenci şenliği gerçekleştirilecek.

Yerel

Memur-Sen Kırklareli Engelliler Komisyonu Başkanı Erkan Kanaatlı, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayıısyla basın açıklaması yayınladı.

Eğitim

Kırklareli Üniversitesi tarafından 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla etkinlikler düzenlenecek.

Eğitim

Lüleburgaz ilçesinde Mayıs eTwinning Günü düzenlendi.

Yerel

Kırklareli Belediyesi, yeni döneminde, yeni vizyonuyla, sanatın her çeşidini, vatandaşlarımızın özlem duyduğu nitelikli aktiviteleri onlarla buluşturmaya devam edecek.

Yerel

3 Mayıs Cuma günü (yarın) ülke genelinde "Orman Benim” etkinlikleri düzenlenecek.

Bilim ve Teknoloji

Kırklareli Üniversitesi akademisyenlerinin katılımıyla TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı Bilgilendirme ve Deneyim Paylaşımı Etkinliği gerçekleştirilecek.

Yerel

Türk Kızılay tarafından Bilal Yapıcı Anaokulu'nda 23 Nisan etkinliği düzenlendi.

Kültür-Sanat

Kırklareli’nin tek tiyatro-kafe konseptli mekanı Sahne Teşrif bu kez çocuklara özel bir etkinliğe imza attı.

Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilimiz Kırklareli’nde etkinlikler kutlandı. Özellikle miniklerin sergilediği gösteriler katılımcılara renkli görüntüler sunarken binlerce...

Kültür-Sanat

Kırklareli Halk Kütüphanesi, modern yapısı ve etkinlikleriyle 7'den 70'e geniş bir kesimi ağırlamaya devam ediyor.