Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap tarafından müjdeli haber paylaşıldı. Kasap, beldedeki Beypınar Yolu mevkiinde bulunan büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin uzun yıllar beklediği elektriğin sonunda geldiğini kaydetti.

Talebin gerçekleştirilmesi için büyük bir mücadele veren Kasap elektrik şebekesi çalışmalarının başlaması dolayısıyla mutluluğunu hayvan yetiştiricileriyle paylaştı.

412887784 1112496996811545 261600492426794805 N

“Yine “olmaz” denileni gerçekleştirdik”

Hüseyin Kasap “Yine “olmaz” denileni gerçekleştirdiğimiz için Allah’a hamd ediyorum. Uzun yıllardır olması için büyük bir mücadele verdiğimiz bir sorunu daha nihayete erdiriyoruz. Devletimiz, beldemizin Beypınar Yolu mevkiinde bulunan hayvan çiftliklerini elektrikle buluşturuyor. Elektrik direklerinin gelmesiyle birlikte yüklenici firma tarafından kazı ve montaj çalışmalarına başlandı. Bu gelişme ile beldemizde hayvancılık konusunda büyük bir sıçrama olacağını düşünüyoruz. Bu projenin gerçekleşmesinde büyük emekleri olan AK Parti Kırklareli Milletvekili Sayın Ahmet Gökhan Sarıçam’a, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Sayın Yunus Ercan Dağtaş’a, AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Sayın Bahadır Kovankaya’ya, TREDAŞ Genel Müdürü Sayın Reşit Bilgili’ye ve TREDAŞ Kırklareli İl Müdür Sayın İzzet Kumlu’ya beldem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. (Güfte Çanlı)

Editör: Güfte Çanlı