Kırklareli İl Genel Meclisi, yeni belirlenen üyelerle ilk toplantısını 15 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirdi.

Toplantıda meclis üyeleri yeni meclis başkanını da belirledi. CHP Grubu aday olarak Avukat Hakan Geriş’i aday gösterirken, AK Parti Grubu eski dönem İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevinde de bulunan Ziya Eser’i aday yaptı. Kapalı oylama usulüyle gerçekleşen seçimde Hakan Geriş 18 alarak yeni il genel meclis başkanı oldu. Bu sonuçla Geriş, Kırklareli İl Genel Meclis tarihindeki en genç başkan oldu.

D S C 0244

“Çok zorlu bir görev devraldığımı düşünüyorum”

Gündoğdu; “Neden Longozların Kalbine Maden Yapılmak İsteniyor?” Gündoğdu; “Neden Longozların Kalbine Maden Yapılmak İsteniyor?”

Koltuğa oturduktan sonra ilk konuşmasında bütün meclis üyelerine teşekkür eden Geriş; “Beni aday gösteren partime çok teşekkür ediyorum. Çok zorlu bir görev devraldığımı düşünüyorum çünkü bu görevi devraldığım kişi hakkını fazlasıyla yaptı. Aydın Hocam emeklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Hakan Geriş toplantının devamında geçmiş dönem meclis başkanı Aydın Karakoç’a ve diğer CHP’li meclis üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. (Volkan Abuy)

Editör: Volkan Abuy