Kırklareli’nde Tesettür Festivaline Yoğun İlgi Kırklareli’nde Tesettür Festivaline Yoğun İlgi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, 12 Mayıs 2024 Pazar günü kutlanacak olan “Anneler Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Hayatımızın her anında bizlerin yanı başında olan, hastalığımızda en büyük destekçimiz, başarımızın gönüllü anahtarı annelerimiz, dünyanın en nadide çiçeğidir. Bizlerin bugünlere kadar gelmesinde eşsiz hizmetleri olan annelerimizin, hayatımızda ne denli önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Anneler hiçbir zenginlikle ölçülemeyen ve yeri hiçbir zaman doldurulamayan en yüce varlıktırlar. Omuzlarımızın üzerinde yükselmeye layık olan annelerimiz, yüreğindeki sınır tanımayan sevgisi ve hiçbir konuda rastlanamayacak sabrı ile sadece “Anneler Günü”nde değil, her zaman baş tacımızdır. Anne sevginin simgesidir. Koşulsuz sever. Annelerimiz toplumun temel direği olarak, sağlıklı bireylerin yetişmesinde ve sağlıklı bir toplumun oluşmasında çok büyük bir role sahiptir. Anneler hayatın kutup yıldızıdır. Hepimiz için en kutsal, en özel değerlerdir. Şuna inanıyorum ki yeryüzündeki en güçlü ve en saf sevgi onların kalbindedir. Anneler, kendi çocuklarıyla beraber aslında toplumun da geleceğini şekillendirenlerdir. O nedenle bir anlamda en büyük öğretmendir. Hiç yılmadan yorulmadan sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri ile sağlıklı bireylerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimizin emeği ödenemeyecek kadar büyüktür. Geceden sabaha hastalığımızda hep başucumuzda, üzüntümüzde ve sevincimizde hep yanımızdadır. Varlıkları ile destekleri bizleri yaşama bağlayan, hayatın zorlukları karşısında güç ve moral veren hayat pınarlarımızdır. Ailelerin temel direği annelerimizin elleri, iş dünyasında da üretimin ve bereketin adıdır. Girişimci Annelerimiz, genç kızlarımız için bu alanda da en güzel rol modeldir.

Bu duygu ve düşüncelerle, camiamız ve Kırklareli iş dünyası adına hepimizin baş tacı, derin ve eşsiz bir sevgi ile bağlı olduğumuz, fedakârlık ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren, yerleri doldurulamayacak olan, en değerli varlığımız Annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyor, başta Şehit Annelerimiz olmak üzere tüm annelerimize saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

Editör: Ferdi Kurtbayram