Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner, Kırklareli merkez ilçenin Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek, “19 Ekim Muhtarlar Günü’ nü kutladı. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Muhtarlarımız devletimiz ile milletimiz arasında önemli bir görev üstlenmektedir” dedi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık gerçekleştirdiği ziyaretinde; “Muhtarlık müessesesi; demokrasimizin, yönetim sistemimizin, kültürümüzün ve toplumsal biridir. Muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler.

Muhtarlarımıza “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla ziyaret gerçekleştirerek, günlerini kutladık. Mahalle sakinlerimizin istek ve taleplerini ilettiler. Bizlerde sivil toplum kuruluşları olarak üzerimize düşen her türlü görevi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapacağımızı ifade ettik” dedi.

Mahalle Muhtarları, Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti

Gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirten; Karacaibrahim Mahallesi Muhtarı Cengiz Işık, Kocahıdır Mahallesi Muhtarı Celil Tezeren, Pınar Mahallesi Muhtarı Nevzat Demir, Karahıdır Mahallesi Muhtarı Reşat Vardar, İstasyon Mahallesi Muhtarı Naide Şanslı Özdemir, Bademlik Muhtarı Ersin Derici, Atatürk Mahallesi Muhtarı Osman Özkılıç, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Zafer Balcı, Karakaş Mahallesi Muhtarı Esra Mağıltaş, Akalar Mahallesi Muhtarı Hakan Ediş ve Demirtaş Mahallesi Muhtarı Serdal Kocabalta, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi