Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir araya geldiler.

İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden aynı görevine aday olan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na tam destek verdi.

Kesimoğlu ve ekibini, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili olarak İstanbul’a davet eden, kampanya stratejisi ve işbirliği alanları hakkında bir toplantı yapan İmamoğlu, görüşme sonrası verdiği mesajda şunları söyledi;

“Güzel İstanbul’umuzdan Kırklareli’ne selam iletiyoruz. Kırklareli’ndeki bütün hemşehrilerimi kucaklıyorum. Önümüzdeki yerel seçimde, geçmişte hiç olmadığı kadar güçlü bir işbirliğiyle, bütün Marmara’yı da gözeten, Marmara’nın bütün sorunlarına çözüm bulma konusunda yüksek bir enerjiyle İstanbul’dan bütün şehirlerimize yayılan çalışmalarımız var. Geçtiğimiz dönem içerisinde zaten bu çalışmalarımızı en üst seviyede belediyelerimizle yürütmüştük. Şimdi daha güçlüsüne hazırlık yapıyoruz. Kırklareli’nde Mehmet Siyam Kesimoğlu başkanımıza yeni adaylığı döneminde de başarılar diliyorum. Bir bütün olarak bütün Kırklarelili hemşehrilerimin de Trakya’nın o pırlanta gibi şehrinde güzel hizmetler üreteceğine inandığımız başkanımıza da destek vermelerini diliyorum. Ben de İstanbul’un gücü olarak elbette başkanımızın yanında olacağım. Hep birlikte çok güzel günlere imza atalım. Hepinizi çok seviyoruz. Kırklareli’nde her şey çok daha güzel olacak.” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi