Bu süreçte yeniden aday olan İstasyon Mahallesi Muhtarı Naide Özdemir seçim çalışmalarına azalarıyla birlikte devam ediyor. Bu kapsamda 2019-2024 dönemi değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.  2024 yerel seçimleriyle birlikte hizmetlerini daha da genişleteceklerini belirten Muhtar Özdemir, periyodik olarak devam eden bu toplantılara bir yenisinin daha eklendiğini açıkladı.

Ekibine yeni katılan azalarının da olduğunu söyleyen Özdemir, yapılan toplantıda mahallenin mevcut durumu ve ihtiyaçlarının konuşulmasının yanı sıra merkezi ve yerel yönetimin geçmiş dönemde gerçekleştirdiği hizmetler ile devam eden çalışmalar masaya  yatırıldı.

Toplantının ana konularını sivil toplum örgütleri ile gerçekleştirilen ve gerçekleştirilemeyen çalışmalar ile sebepleri, pandemi sonrası ve özellikle depremin etkisiyle İstasyon Mahallesi'nin aldığı göç ve imar hareketleri ile mahallenin demografik yapısı oluşturdu.

Toplantı neticesinde önümüzdeki beş yıllık dönem için azalar arasında görev paylaşımı yapılarak gündem konuları ele alındı.

Düzenlenen toplantı sonrasında açıklamada bulunan İstasyon Mahallesi Muhtarı ve Adayı  Naide Özdemir, "Bizler sizlerin oylarınıza talip olurken üstlenmiş olduğumuz görevin üzerimize yüklediği sorumluluklarının fazlasıyla farkında olarak davrandık ve davranmaya devam edeceğiz. Ama şunu kesinlikle unutmamalıyız Yönetimlerde, yerel halkın işleyişe dahil olması elzemdir ve göz ardı edilmemesi gereken bir unsurdur. Mahallemiz için diyoruz ki; mahalle hepimizin, birlikte yönetelim" ifadelerini kullandı. (Güfte Çanlı)

Ff-1

Editör: Güfte Çanlı