MHP çatısı altında çalışmalarına başlayan Derya Bulut, gündüz programları ve kahvehane gezileri ile vatandaşlarla bir araya geliyor.

Yapılan seçim çalışmalarının yanı sıra arka planda devam eden meclis üyesi belirleme çalışmaları da hız kazanmış durumda.

Fakat kafalardaki soru işaretleri listelerin ne şekilde yapılacağı.

Derya Bulut’un bu dönemdeki söylemleri, “Listelerimizde müteahhit ve emlakçılara yer vermeceğiz, her kesimden her sektörden alanında tecrübeli genç ve dinamik kişilere yer vereceğiz.”  yönünde.

Akalar Mahallesi Muhtarı Hakan Ediş geçtiğimiz aylarda yeniden muhtar adayı olmayacağını açıklamış ve Belediye Meclis  üyesi adayı olma yolunda yaptığı ziyaretler ile çalışmalarını başlatmıştı.

Çalışmalarına halen devam eden Ediş, her gittiği ortamdaki vatandaşlar ile fotoğraf çektiriyor, sosyal medya hesabından Derya Bulut’u da etiketleyip paylaşımlarını yapıyor.

Yine Kırklareli’nde bir kurumda görev yapan ve AK Parti’den Belediye Meclisi Üyesi aday adaylığı için başvuru yapan Vahdet Halaç, çalışmalarını sürdürüyor. Roman vatandaşlar ile birebir görüşen kahve ziyaretleri gerçekleştiren Halaç’ın, listelerde yer bulması bekleniyor.

Kulağımıza gelen duyumlar arasında ise Başkan adayı Derya Bulut’un listelerde, Kırklareli’nin yetiştirdiği sporcu kimliği ile ön plana çıkan bir isme yer vereceği yönünde. Yine Bulut’un Kırklareli’nde sanat ile uğraşan genç bir isim ile son yıllardaki ticari faaliyetleri ile başarı kazanan bir ismin üzerinde durduğu konuşuluyor.

Seçimin Kaderi Meclis Listelerinde Mi?

Cumhur İttifakı cephesinden gelen bir diğer duyum ise, Meclis üyeliği listelerinde garanti sıraların AK Partililere bırakılacağı. 2019 seçimlerinde AK Parti’nin adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ismi açıklanan Kırklarelili iş insanı Burak Süzülmüş’ün de yeniden Ak Parti saflarında aktif siyasete başlayacağı gelen duyumlar arasında. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir programda Derya Bulut ve partililerle bir araya gelen Süzülmüş’ün  belediye meclis üyesi listesinde aday olarak yer alması bekleniyor. (Haber Merkezi)

 

Editör: Haber Merkezi