İYİ Parti Kırklareli Genişletilmiş İl Divan toplantısı, 21 Ocak Pazar günü saat 18.00’de, Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Genel Başkan Yardımcısı; Türker Yörükçüoğlu, Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu, Bursa Milletvekili Bursa Belediye Başkan adayı, Bölge Koordinatörü Selçuk Türkoğlu, Bölge Koordinatör Yardımcısı Yusuf Ocak, İl Başkanı Volkan Akman, Kırklareli Belediye Başkan Adayı Ali Dermenci, Merkez ilçe Başkanı Mesut Şalk, Lüleburgaz Belediye Başkan adayı Ahmet Etem Oruç, adaylar ve partililer katılım gösterdiler.

D S C 0402

Saygı duruşunun gerçekleşmesi ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, programın açılış konuşmasını İl Başkanı Volkan Akman yaptı. Akman; “Toplantımızın vatanımıza, milletimize, Kırklareli’mize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, tüm teşkilatlarımızı, Kırklareli sevdalılarımızı, İYİ Parti bayrağı altında şehrimize hizmet edebilmek için mücadele etmeye davet ediyoruz. Yapılacak olan yerel seçimlerin öneminin farkında olarak; taşın altına elini koyan, Belediye Başkan adaylarımıza, İl Genel Meclis üyesi, Belediye Meclis üyesi adaylarımıza ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

D S C 0413

Akman’ın sonrasında, Bursa Milletvekili Bursa Belediye Başkan adayı, Bölge Koordinatörü Selçuk Türkoğlu bir konuşma yaptı. “Partimiz 31 Mart yerel seçimleriyle alakalı çok net bir karar aldı. Biz 81 il, 920’yi aşkın ilçede kendi adaylarımızla seçime gidiyoruz. Gezmiş olduğumuz illerde karşılaştığımız tablonun son derece lehte ve olumluya döndüğü görüyor, zaman geçtikçe de bunun artarak devam edeceğine inanıyoruz” diyen Türkoğlu Kırklareli Belediye Başkan adayı Ali Dermenci ile ilgili olarak da;

“Şunu çok net söyleyebilirim ki; inşallah aday değil, Kırklareli Belediye Başkanı şu anda burada bizimle oturuyor. Çok motive olmuş bir teşkilat görüyorum. Bundan sonra geriye kalan, çalışmaktır” ifadelerini kullandı.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. (Ferdi Kurtbayram)

83102C97 3B91 4F76 B79B 4B82652F72AfD S C 0389D S C 0408

Editör: Ferdi Kurtbayram