Atatürk Toprak, Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Kırklareli Ticaret Borsası, TOBB Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu, Kırklareli KOSGEB ve Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ortaklığında hayata geçen Kadın Çiftçi Akademisi eğitimlerine başladı.

438734856 939851931480947 34700705420335730 N

Trakya'nın En Eski Bayisinden En Modern Hizmet; Günay Vodafone Shop Trakya'nın En Eski Bayisinden En Modern Hizmet; Günay Vodafone Shop

Kadınların çiftçilik alanında bilgi birikimlerini arttırmak amacıyla 8 haftalık düzenlenen eğitim hakkında; “Atatürk Toprak, Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Kırklareli Ticaret Borsası, TOBB Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu, Kırklareli KOSGEB ve Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü işbirliği ile yapılan ve Proje kapsamında Kırklareli İlinde iyi tarım uygulamalarına dayalı çiftçilik faaliyetiyle geçimini sağlayan kadın çiftçilerin güncel tarımsal bilgi birikimine sahip bir şekilde üretim yapmaları amaçlanan ve 8 hafta sürecek olan " Kadın Çiftçi Akademisi" eğitim programı Atatürk Toprak, Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nden Doç. Dr. Ülviye Çebi tarafından yapılan sunum ile borsamız toplantı salonunda başlamıştır” ifadeleri kullanıldı. (Volkan Abuy)

Editör: Volkan Abuy