Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Danışma Kurul toplantısını, 18 Ekim Çarşamba günü okulun toplantı salonunda saat 12.00’de gerçekleştirdi. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İskender Gümüş başkanlığında düzenlenen toplantıya okul yönetimi ve akademisyenlerin yanı sıra; Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti, Alternatif Gazetesi İmtiyaz Sahibi Emrah Yıldırım ile İş İnsanı Alper Kalender de katılım gösterdi.

ccb4a303-9849-4e05-9fdc-8e80548daec5

Toplantıda, kamu-üniversite-sanayi işbirliğinin artırılması ve geliştirilmesine yönelik stratejilerin belirlenmesi kapsamında, kamu ve özel sektörün bilgi birikimi ve deneyimlerinin, uygulamalar ile öğrencilere aktarılabilmesi için sektör temsilcilerinin derslere katılıp deneyimlerini paylaşmaları konusu görüşüldü.    

Ayrıca toplantıda Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin staj ve istihdam fırsatlarının artırılması için alınabilecek önlemler doğrultusunda atılacak adımlar belirlendi.

Yine mevcut eğitim programları ve ders içeriklerinin değerlendirildiği toplantıda öğrencilerin akademik ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla seçmeli ders havuzunun genişletilmesine yönelik değişiklikler masaya yatırıldı. (Ferdi Kurtbayram)

Editör: Haber Merkezi