Nokta Emlak Yatırım ve Danışmanlık Firması sahibi başarılı iş insanı Murat Özcan deneyim ve tecrübelerini Kapaklı Köyü için hayata geçirecek. Bu kapsamda Kapaklı Köyü Muhtar adaylığını açıklayan Özcan sorunları bildiklerini, çözüm için geldiklerini söyledi.

1-445

Su, yol ve göç konularını çözüme kavuşturmak için projeler geliştirdiklerini aktaran Özcan, Kapaklı Köyü’nü yaşanılabilir bir hale getirmek için var güçleri ile çalışacaklarının sözünü verdi.  Muhtar Adayı Murat Özcan projelerini şu şekilde sıraladı: “

“Su Sorunu Çözülecek”

Köyümüzde yıllardır çözülemeyen ve kanayan yara olarak gözüken su sorunu çözülecek olup, altyapı değişimi ve eksikler tespit edilecek. Gerek görülürse yeni bir su deposu yapılacak. Köy içindeki yollar parke taş ve asfalt döşenecek tüm köy çamurdan kurtarılacak. Ara sokaklar temizlenip ve düzenlenip ana yollara bağlanacak.

“Zedelenen İmaj Düzeltilecek”

Resmi kurumlara karşı zedelenen imaj: son yıllarda köyümüzün iyi yönetilememesinden dolayı bir çok resmi kuruma şikayetler oluşmuş ve bu şikayetler sonucunda köyün ve köylümüzün adına olumsuz süreç yaşanmıştır. Örneğin; orman işletme, jandarma komutanlığı, tarım il müdürlüğü ve özel idare müdürlüğü ziyaret edilerek koordineli çalışmalar yapılarak olumsuzluklar ortadan kaldırılacak.

“Göçü Engelleyeceğiz”

Köyümüzü yaşanılabilir bir hale getirerek şehre olan göçü engelleyeceğiz.  Muhtarlık adına olan köy dükkanlarını tekrardan dizayn ederek köy halkının kullanımına sunacağız.  Köyümüze modern olarak ve çok amaçlı düğün salonu yapacağız. Köyümüzde yapılacak kına gecesi ve düğünler için kapalı salon olacak, asker eğlenceleri ve mevlitler içinde kullanılacak. Devletimizin sunduğu imkanlar ve destekler dahilinde tarım, hayvancılık ve ormancılık projelerini halkımızla hayata geçireceğiz.  Köyümüzdeki dul, yetim ve ihtiyaç sahibi kişiler tespit edilerek devlet desteklerinden ve sosyal yardımlaşma desteklerinden yararlandıracağız. “

Murat Özcan Kimdir?

Kırklareli Merkez  Kapaklı Köyü (1983) doğumluyum. Askerliğimi yaptıktan sonra, kendim gibi Kapaklı Köyünden olan Gülhan Özcan ile evlendim. Sude (15 yaşında) ve Cemre (11 yaşında) 2 kız çocuğumuz vardır.

Bilgisayarlı Muhasebe mezunuyum. Bilgisayarı profesyonel derecede kullanmaktayım. Yaklaşık 15 yıl Aras Kargo Lojistik firmasında Şube Müdürü olarak görev yaptım. Mali işler, finans, operasyon ve insan kaynakları bölümlerini yönettim. Satış ve pazarlama departmanlığı üzerine şirket içi ve Aydın Üniversitesinde eğitimler aldım.

Daha sonra Nokta Emlak Yatırım ve Danışmanlık firmasını kurdum. Halen aktif olan firmamda, ek olarak yatırımcı inşaat firmalarına danışmanlık yapmaktayım. Almış olduğum eğitimlerle ve ticari hayatımdaki edindiğim tecrübelerle köyüme hizmet vermek için kolları sıvamış bulunmaktayım. (Kadir Sinici)

Editör: Kadir Sinici