31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için adaylık yarışı hız kesmeden devam ediyor. Bu doğrultuda genç ve dinamik aday Samet Demirüç ata toprağı Kaynarca için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığı yarışına dahil oldu.

Sahip olduğu tarih ve barındırdığı turistik özellikleri ile ilimizde ön plana çıkan Pınarhisar‘a bağlı Kaynarca beldesine yeni bir yüz ve soluk getirmeyi amaçlayan Aday Adayı Demirüç, tüm Kaynarca halkının desteğini bekliyor.

CHP Kaynarca Belediye Başkan Aday Adayı Samet Demirüç daha yaşanılabilir bir Kaynarca için büyük hayalleri olduğunu, hemşehrilerinin daha iyi ve kaliteli bir yaşam sürmeleri adına projelerini hayata geçirmek istediğini söyledi.

28 Kasım Salı Günü dosyasını Pınarhisar İlçe Başkanlığı'na teslim edecek Aday Adayı Demirüç son olarak “Kurucu değerimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında cumhuriyetçilik, laiklik, devrimcilik, milliyetçilik, halkçılık ve devletçilik ilkeleriyle simgeleşen altı okumuzu ilk önce Kaynarcamızda ve daha sonrasında ülkemiz genelinde iktidara getirmek için çok çalışıp, bu bayrağı en yüksek göndere çekeceğimize söz veriyorum.” ifadelerini kulandı. (Ferdi Kurtbayram)

Editör: Ferdi Kurtbayram