Kırklareli Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği programları devam ediyor. Ramazan ayı boyunca her akşam bir mahalle için düzenlenen iftar yemeği programı, dün Karacaibrahim Mahallesi sakinleriyle devam etti.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin düğün salonunda düzenlenen iftar programına CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile eşi Sibel Kesimoğlu ve Karacaibrahim Mahallesi sakinleri katıldı. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği iftar programında, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, masaları tek tek dolaşarak iftara gelen vatandaşları selamladı. İlahi grubu iftar öncesi sahne alırken, okunan ezan sonrası oruçlar açıldı.

“Daha güzel hizmetleri size getirmek için 1 Nisan’dan sonrada yine sizlerle birlikte olmayı diliyorum”

Yapılan duanın ardından, alkışlar eşliğinde Mahalle sakinlerine bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Kesimoğlu, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti;

“Kırklareli’mizin en güzel, en büyük mahallelerinden biri Karacaibrahim Mahallesi. Karacaibrahim Mahallemizin değerli sakinleri, Kırklareli Belediyesi olarak düzenlediğimiz iftar gecesine hepiniz hoş geldiniz.

Ramazan ayınız kutlu olsun. Bu mübarek ayda tutulan oruçlar, yapılan ibadetler, edilen dualar, Allah katında kabul görsün, Allah sağlık sıhhat versin. Önümüzdeki yıl yine beraber olalım. 10 yıldan bu yana lokmamızı paylaşıyoruz, iftarımızı paylaşıyoruz, sizlerle birlikte mutlu oluyoruz. Bayramdan önce görüşme imkânımız olabilir mi bilmiyorum, ama bugününden yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı gönülden kutluyorum. Tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve sevgi dolu bir yaşam diliyorum hepinize. 10 yıldır sizin belediye başkanınız olarak sizlere hizmet ediyorum. Biliyorsunuz 31 Mart’ta seçim var, ben daha güzel hizmetleri size getirmek için 1 Nisan’dan sonrada yine sizlerle birlikte olmayı diliyorum.” (Kadir Sinici)

I M G 1348I M G 1345I M G 1400I M G 1356I M G 1387

Editör: Kadir Sinici