Kırklareli Belediye Başkanı, yeni dönemde de partisi CHP’den Belediye Başkan adayı olan Mehmet Siyam Kesimoğlu, dün akşam sosyal medyadan davette bulunarak, o esnada bulunduğu restorana gelen herkese çorba ısmarladı.

G F Mfbo S X M A A Cm2

Dört gündür ağır grip hastalığı ile mücadele ettiğini kaydeden Kesimoğlu, yaptığı paylaşımda şunları kaydetti;

“Sevgili dostlar yaklaşık dört gündür ağır bir grip geçiriyorum. Modern tıbbın ve hocalarımızın tedavilerinin yanında destekçimiz tabii ki Trakya’mızın olmazsa olmazı sıcacık, bol sirkeli, hatta acılı ve limonlu mümkünse de sarımsaklı bir işkembe çorbasıdır. Bu akşam ilk defa bu tarihi reçeteyi uygulamak üzere sokağa çıktım.

Bana eşlik eden aynı zamanda kardeşlerim CHP İlçe Başkanımız Cevahir Cem Yarım’a, Başkan Yardımcım Serdar Tospat’a, yol arkadaşlarım Eski İl Başkanımız Gürcan Saatçı ve Bal-Türk Başkanımız Erol Ateş, İlçe Sekreterimiz Şahin Yetiş, Gençlik Kolları Başkanımız Umut Çalcı ile tüm dostlarımıza müteşekkirim.

Bir de sürprizim var! Bu mesajı yazdığım andan itibaren, saat 23:00’e kadar, kentimizin nam-ı diğer gece nöbetçisi Onuncu Köy Çorbacısı’na gelen herkesin çorbasını ben ısmarlamak istiyorum, sözüm söz. Kabul etmeniz dileğiyle, herkese sağlıklı günler ve iyi akşamlar diliyorum.” (Ferdi Kurtbayram)

G F Mfbo V W U A A R VvlG F Mfbo V W U A E I M4 M

Editör: Ferdi Kurtbayram