Kırklareli Belediye Başkanı ve yeni dönem için CHP’den Belediye Başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, 5 yılda yapılanları kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

Hazırlanan görsellerde “Yaptık, Yine Yapacağız” sloganıyla, Kırklareli Belediyesi’nin son 5 yılda gerçekleştirdikleri anlatılıyor.

İşte bunlardan bazıları;

-          Kırklareli Belediyesi Kadın Spor Merkezi, son 5 yılda 1073 Kadına ücretsiz hizmet verdi, vermeye devam edecek.

-          Kırklareli Belediyesi Sanat Eğitim Akademisi, son 5 yılda 1.363 Kırklarelili çocuğa ücretsiz eğitim verdi, 51’i çocuk konseri olmak üzere 119 konser gerçekleştirildi. Kırklareli Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne ulaşarak, koro, gitar, bale ve resim kurslarına ücretsiz kayıt yaptırılabiliyor.

-          Kırklareli Belediyesi, son 5 yılda 1 milyona yakın bitkiyi hem üretti hem de toprakla buluşturdu, daha yeşil ve daha güzel bir Kırklareli için çalıştı, çalışmaya da devam edecek.

Başkan Kesimoğlu yaptığı açıklamada; “Bu bayrak Kırklareli Belediyesi’nden inmeyecek, Kırklareli kendine uzak bir zihniyete asla ve asla geçit vermeyecek” şeklinde konuştu. (Ferdi Kurtbayram)

G F E Zsn N W E A A X5 8G E7M B Nz X U A Ah 9 NG E18 C88 W8 A A2Deq

Editör: Ferdi Kurtbayram