Gerçekleşen teslim işi ile ilgili duyuru gerçekleştiren AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, “Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi 250 Yataklı Ek Bina Yapım İşi Yer Teslimi yapıldı” dedi.

Depreme Dayanıklı

Kırklareli için önemli bir sağlık yatırımı olan projenin deprem faktörünün de düşünüldüğünü ifade eden Milletvekili Sarıçam, “Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi 250 Yataklı Ek Bina Yapım inşaat ihalesi Sağlık Bakanlığı tarafından yapılmış olup, 62 bin 500 metrekare kapalı alanlı deprem izalatörlü bina mevcut hastane arsasına yapılacaktır” sözlerini dile getirdi.

Geniş Hizmet Yelpazesi

Kırklareli'nde Anne Adayları Bu Eğitimle Daha Güçlü Kırklareli'nde Anne Adayları Bu Eğitimle Daha Güçlü

Birden fazla sağlık alanında Kırklareli halkına hizmet verileceğini dile getiren Sarıçam, “Çocuk, kadın doğum, genel cerrahi, dahiliye ve tüm ana branşların yan dalları ve Onkoloji Tanı Tedavi Merkezi (PET-CT, Nükleer Tıp, Radyasyon Onkolojisi, Gama Kamera, Lineer Hızlandırıcı) Diyabet Merkezi, İleri Patoloji Merkezi, Çocuk İzlem Merkezi, Çocuk Psikiyatri Merkezinin hizmet vereceği şekilde projelendirilmiştir.

İşin süresi 800 gün. Sözleşme bedeli 1 milyar 967 milyon 749 bin TL'dir. Kırklarelimize ve bölgemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: Şefik Kenar