Kırklareli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde Kırklareli Otizm Derneği tarafından Konferans Salonunda I. Kırklareli Otizm Çalışmaları Sempozyumu gerçekleştirildi.

Sıcaklar Kırklareli'ne Geri Dönüyor Sıcaklar Kırklareli'ne Geri Dönüyor

Açılış konuşmasını Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü öğretim üyesi ve Kırklareli Otizm Derneği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eylem Yolsal Murteza'nın yaptığı sempozyuma, Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Aka, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. H. Hale Karayer, Felsefe Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Çapku, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Byhi Gr 1 04 2024 45744

Sempozyumun ilk oturumunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü öğretim üyesi ve Kırklareli Otizm Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Gökhan Murteza’nın moderatörlüğünde Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cansın Ceylan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Serkan Akten ve Psikoloji Bölümünden Arş. Gör. Şeyma Rodop ile Arş. Gör. Doktor Aslı Gürtunca Hanif konuştu.

İkinci oturum ise Felsefe Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özgür Yılmaz’ın moderatörlüğünde Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Seçkin Yavuzdoğan, Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden Doç. Dr. Gülcan Minsolmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Eylem Yolsal Murteza konuşmalarını dinleyicilere aktardı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi