Valilik tarafından yapılan uyarı da Pınarhisar ilçesinde bulunan Evciler Göleti rezervuarının dolduğu kaydedilirken dolu savağın kontrolsüz serbest akışlı olarak çalıştığı bildirildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamanın devamında İlgili kurumların gerekli tüm tedbirleri almış olduğu kaydedildi. Suyun dere yatağından tahliye olacağı göz önünde bulundurularak Pınarhisar ilçesine bağlı Evciler, Poyralı, Tozaklı ve Ertuğrul Köy halkı başta olmak üzere vatandaşların can ve mal kaybına uğramamak için daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan resmî açıklama da herhangi bir olumsuzluk halinde vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi numarasına, aynı zamanda doğrudan İl AFAD Merkezine ve diğer iletişim bilgilerinden ivedilikle ulaşmaları konusunda bilgi verildi.

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklama ya ek olarak yaşanabilecek olumsuz durumlarda vatandaşların ulaşabileceği acil yardım numaraları şu şekilde;  TEL: 0 (288) 214 12 33, +90 539 975 85 91 (yalnızca internet araması), 0 (288) 214 34 13 ( Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi