İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 45 İlde düzenlenen “NARKOGÜÇ-43” Operasyonlarında; 1 Ton 661 Kg uyuşturucu madde ve 417.000 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 305 Zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada; Aziz Milletimizin Bilmesini isterim ki; Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar!” ifadeleri kullanıldı.

Kırklareli’nin dahil olduğu eş zamanlı olarak 45 ilde gerçekleştirilen operasyonda 423 ekip, 1435 personel, 1 hava aracı ve 23 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla İzmir, Ankara, Adana, Hatay, Sakarya, Gaziantep, Osmaniye, Tokat, Konya, Antalya, Bitlis, Bursa, Malatya, Muğla, Balıkesir, Van, Kocaeli, Ordu, Denizli, Şanlıurfa, Tekirdağ, Kırklareli, Samsun, Kars, Elazığ, Aydın, Kayseri, Trabzon, Kırıkkale, Diyarbakır, Mersin, Düzce, Mardin, Kahramanmaraş, İstanbul, Çorum, Karaman, Bilecik, Kırşehir, Erzurum, Isparta, Kilis, Bolu, Sivas ve Yozgat illerinde "NARKOGÜÇ-43” Operasyonları düzenlendi.  (Haber Merkezi)

1-457

Editör: Haber Merkezi