Bu gece yarısı saat 00:30 sularında, Kırklareli Belediye Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Mutlu İnsanlar Personel  Organizasyon Ticaret A.Ş., Beya Personel Organizasyon ve Tanıtım Sanayi Ticaret AŞ, Kırkbel 39 Reklamcılık Şirketlerinin faaliyet yürüttüğü Zincirlikuyu Caddesi'ndeki binaya bir kişi tarafından taşla ve yanıcı madde ile bir saldırı gerçekleştirildi.

Olay sonrası binada yangın meydana gelirken, çıkan yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülerek kontrol altına alındı.

Maddi hasarın meydana geldiği olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen şüpheli, emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Konuyla igili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu şunları söyledi:

"Yaşadığımız bu münferit olayda, ilk andan itibaren olay yerinde bizleri yalnız bırakmayan Valimiz sayın Birol Ekici'ye, İl Emniyet Müdürümüz Sinan Çamuroğlu'na, itfaiye personelimize, sağlık ekiplerimize, emniyet güçlerimize, yardım için koşan civardaki hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Başından itibaren herkes büyük bir dikkatle çalışmalarını ve incelemelerini sürdürdü. Nitekim saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen şüpheli kısa sürede yakalandı. Emniyet güçlerimizce soruşturma sürdürülüyor. Bu talihsiz olayın şüphelisinin, yakın zamanda belediyemizde çalışan ve işlediği disiplin suçu nedeniyle iş akdine son verilen bir şahıs tarafından, kasıtlı olarak yapıldığı iddiası üzerinde duruluyor. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmaması en büyük tesellimizdir. Hepimize geçmiş olsun. Sayın Valimiz Birol Ekici'ye, İl Emniyet Müdürümüz Sinan Çamuroğlu'na, itfaiye personelimize, sağlık ekiplerimize ve emniyet güçlerimize, hassasiyetleri ve ilk dakikadan itibaren yanımızda oldukları için bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu. (Haber Merkezi)

32Ee31E8 B341 4752 Af24 6E4A80B029D1Fedf7Ceb Fdaa 4963 A2A3 8178Acd4A517B02Fdda4 85Fc 49B6 A9A7 C08B790C52F52Ae462E8 471D 4Cf3 8B8D 3Cc994Ed509B

Editör: Haber Merkezi