Kırklareli’ne değer katacak çalışmalarda emeği geçenlere de teşekkür eden Karasu, İl Genel Meclisi’nin Mayıs Gündeminde yer alan konuların önemine dikkat çekti.

Stratejik Gelişmeler

Kırklareli İl Genel Meclisi, gündeminde yer alan maddeler ile stratejik projelerin hayata geçirildiğini ifade eden Karasu, “Mayıs Ayı Gündemindeki Stratejik Gelişmelerin, İlimiz Adına hayırlı olmasını diliyoruz. 19.04.2024 İlimiz köylerinde bulunan İçme suyu pompalarındaki enerji ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla Karakoç köyümüzde kurulan GES (Güneş Enerji Santrali) devreye alınmıştır. Pınarhisar Kaynarca jeotermal Kaynak suyu kuyusu açılma işi Yatırım Planına alınmıştır. Vize İlçemizde, İl Özel idaremiz, TMO ve Lisans almış firmalar iş birliği ile, Mahsullerin toplanacağı Lisanslı Depo yapımı işleri için onay verilmiştir. İlimiz Dereköy Gümrük Kapısının Tır trafiği ne açılması için yeniden yapılandırılmasına ilişkin imar plan değişikliği onaylanmıştır. İlimizde Sel ve Taşkın Riskini azaltmak amaçlı Tarım Bakanılığı, İçişleri Bakanlıĝı AFAD ve DSI kapsamında İlimize gelen 7 adet #İşMakinesi operatörünün İl Özel İdaremiz tarafından istihdam edilmesine İl Genel Meclismiz tarafından onaylanmıştır” sözlerini dile getirdi.

Kırklareli’ndeki Mekanlar Ünlü İsimleri Ağırlayacak Kırklareli’ndeki Mekanlar Ünlü İsimleri Ağırlayacak

“Emeği Geçenlere Teşekkürler”

Önemli projelerin Kırklareli’ne kazandırılmasında emeği geçenlere de teşekkür eden Karasu, “İlimiz için gerçekleşen bu stratejik konularda, Genel Sekreterimize, Komisyonlarda emeği geçen, destek veren Tüm İl Genel Meclis üyelerimize, İl Başkanımıza, Milletvekilimize, Valimize, Enerji ve Tabi Kaynaklar, Ticaret ve Gümrük, Tarım ve Orman, Çevre ve Şehircilik, İçişleri, Hazine ve Maliye ve özellikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi