Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Kırklareli TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Genel Kurulu kapsamında “Yöresel Ürünler ve Coğrafi Ürünler”in tanıtıldığı TOBB İkiz Kuleler bahçesindeki Fuar Alanı’nda açtığı, Kırklareli’nin Coğrafi İşaretli Lezzetleri olan; Kırklareli Beyaz Peyniri, Kırklareli Hardaliyesi ile Kırklareli Eski Kaşar Peyniri ve Kırklareli'nin Meşhur Köftesi ile Ayranı’nın ikram edilerek, tanıtıldığı “Kırklareli’nin Coğrafi İşaretli Lezzetleri Tanıtım Stanttı” ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

Ktsoo (4)Ktsoo (3)Ktsoo (2)Ktsoo (1)

Genel Kurul’a katılmak üzere gelen ve “Kırklareli’nin Coğrafi İşaretli Lezzetleri Tanıtım Stanttı”nı ziyaret eden misafirleri ile yakından ilgilenen; Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüsnü Güngör Akarca, Aytaç Yüce, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Eroğlu, Meclis Üyesi Muhammed Kaan Bağcı, Oda Genel Sekreteri Fatma Merve Çelik ile oda çalışanları “Kırklareli’nin Coğrafi İşaretli Lezzetleri” hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Ilık, Müdür Yaman’ı Ağırladı Başkan Ilık, Müdür Yaman’ı Ağırladı

Stantlarına gösterilen ilgiden son derece memnun kaldıklarını ifade eden Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 15-16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen 80. Genel Kurulu’nda Yöresel Ürünler ve Coğrafi Ürünlerin tanıtıldığı TOBB İkiz Kuleler bahçesindeki Fuar Alanı’nda açtığımız stanttımızda yer alan lezzetlerimizintadına bakan misafirlerimiz, Kırklareli’mizin zengin gastronomik mirası hakkında da bilgi sahibi olma fırsatı buldular. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Coğrafi İşaretli Ürünlerimizin hak ettiği değeri bulması ve daha geniş kitlelere ulaşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. TOBB 80. Genel Kurulu'nda yer almaktan ve ürünlerimizi tanıtmaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın“Kırklareli’nin Coğrafi İşaretli Lezzetleri Tanıtım Stanttı”nı ziyaret eden; Oda ve Borsaların Başkan ve Üyeleri kendilerine ikram edilen Kırklareli’nin Coğrafi İşaretli Lezzetleri olan Kırklareli Beyaz Peyniri, Kırklareli Hardaliyesi ile Kırklareli Eski Kaşar Peyniri ve Kırklareli'nin Meşhur Köftesi ile Ayranı’nın tadına bakarak duydukları beğeniyi ve memnuniyeti dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi