Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü’nün bu yıl 9.sunu düzenlediği Tiyatro Şenliği 3-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sezonu üç oyunla açan KLÜ Tiyatro, halk tarafından gördüğü yoğun ilgi sonrasında yeni bir etkinliğe merhaba diyor. İlk etkinlikte salonu seyircilerle dolup taşıran KLÜ Tiyatro Kulübü, şimdi ise senelerdir gelenek olarak sürdürdükleri Tiyatro Şenliği ile sahneye dönüyorlar.

Etkinliğe tüm Kırklareli halkını davet eden Tiyatro Kulübü; "Vizyonumuz “Yaptığımız sanatı insanların iliklerine kadar işlemek ve gelecekte iyi bir sanatçı jenerasyonu oluşturmak” bu vizyonla bu sene 9. KLÜ Tiyatro Şenliği adı altında 3-7 Nisan tarihleri arasında beş oyun ile sahnede olacağız.

İlk olarak 3 Nisan saat 21:00'da Aşkım Aşkım, 4 Nisan saat 21:00'da Kriz ve Ceza, 5 Nisan saat 21:00'da Albay Kuş, 6 Nisan saat 21:00'da Pembe Pırlantalar, son olarak 7 Nisan saat 21:00'da Kadın Avcıları oyunları ile seyirciyle buluşacağız. Tüm oyunlar Kırklareli Eski Rektörlük Kültür Merkezi'nde yapılacak olup tamamen ücretsizdir. Tüm halkımız davetlidir” mesajını yayınladı. (Volkan Abuy)

Editör: Volkan Abuy