Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kırklareli Ticaret İl Müdürlüğü ve Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde yürütülmekte olan Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi Faaliyet Planı kapsamında İlimizde kooperatiflere yönelik eğitimler ve saha ziyaretleri devam ediyor.

İlimizdeki kooperatiflerimizin sürdürülebilir, rekabete açık, serbest piyasa koşullarıyla uyumlu üretim sürecine devam edebilmelerini sağlamak maksadıyla Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzmanı Selçuk Mert tarafından, kooperatifçilik konusunda mevzuattaki değişiklikler ve yenilikler hakkında eğitim düzenlendi. Söz konusu eğitime Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Remziye Algın, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü temsilcileri ile İlimizde faaliyet gösteren Kooperatiflerin üyeleri katılım sağladı.

Img 20240516 Wa0030

S.S. Demirköy İlçesi Üretici Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifine düzenlenen ziyarette Kooperatif Başkanı Dilber Doğan ve üyelerle kadın kooperatiflerini güçlendirme, markalaşma, satış ve pazarlama süreçlerine yönelik bilgiler paylaşıldı.

Vergi Kaçıranı İhbar Edene Para Ödülü Veriliyor Vergi Kaçıranı İhbar Edene Para Ödülü Veriliyor

Kadınların değişen işgücü piyasasına tam, eşit ve etkin katılımlarını artıracak, üreticiden tüketiciye ve bölge halkından tüm topluma kadar doğrudan ya da dolaylı olarak katkı sağlayan kooperatifçiliğin yaygınlaştırılması için kurumlar arası işbirliği ve ortaklaşa yürütülen faaliyetlerin devam edeceğinin mesajı verildi.

Muhabir: Volkan Abuy