Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından bu yıl 9.sunu düzenlenen Tiyatro Şenliği’nin ikinci oyunu “Kriz ve Ceza” 4 Nisan akşamı Kırklarelili sanatseverlerle buluştu.

Buğra Serhat Aslan’ın yönetmenliğinde sahneye konulan oyunun yönetmen asistanlığını ise Emre Can Mutlu yaptı. Oyuncu kadrosunu; Kutay Berber, Deniz Karaduman, İlayda Kiret, Burçak Çoban, Kübra Neslihan Toptaş, Fatmanur Bayer, Aysuda Kızıltaş, Duygu Ergün, Halil Fidan, Mehmet Umut Tezel oluşturduğu oyun seyircilerden büyük beğeni aldı.

B29Fd09C 953C 447E Aee3 7E55076C7E30

Alternatif Medya’ya Teşekkür

Kırklareli’ndeki Mekanlar Ünlü İsimleri Ağırlayacak Kırklareli’ndeki Mekanlar Ünlü İsimleri Ağırlayacak

Kulüp Başkanı İlayda Kiret oyun sonunda tüm emek verenlere teşekkür ederek; “Bu oyunun oyuncusu olduğum için ve bu kulübe dahil olduğum için çok mutluyum, bizleri yalnız bırakmadığınız için ayrıca çok mutluyum. Bugün bizi yalnız bırakmayan birkaç isim var onlara da teşekkür etmek istiyoruz. Öncelikle bizi yalnız bırakmayan Alternatif Medya Ekibine, bundan sonra bizim öncesinde beraber çalıştığımız beraber oyun sahnelediğimiz Ceza İnfaz Kurumundan Sevinç hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Her şeyden önce KLÜ Tiyatro’ya çok teşekkür ediyoruz. Çünkü siz burada bizi sahnede görüyorsunuz ama arkada çok büyük bir ekip var onlar olmasa biz burada sahneye çıkamazdık. Onlara en büyük teşekkürümüzü ediyoruz” dedi.

B29837F7 0021 4D62 Af6F 02F26Af61007

Rektörlük Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak sahnelenen oyunlar bu akşam saat 21.00’da Albay Kuş ile devam edecek. (Volkan Abuy)

Editör: Volkan Abuy