Dedeoğlu Trakya’daki Acı Gerçeği Hatırlattı; “SULARIMIZ TÜKENİYOR!” Dedeoğlu Trakya’daki Acı Gerçeği Hatırlattı; “SULARIMIZ TÜKENİYOR!”

SMA Tip 1 hastası Kuzey Alaz Ümit bebeğimizin yardım kampanyası için destek olan 4-B sınıfı öğrenci ve velileri yanı sıra okulun diğer kademeleri de birçok ürün satışı yaparak yardım kampanyası düzenledi.Whatsapp Image 2024 05 23 At 11.28.20 (1)

Sınıf velilerinin hazırladıkları yiyecekler ve öğrencilerin getirdikleri kırtasiye malzemeleri Kuzey Alaz için satışa sunuldu. Kuzey Alaz Ümit’in yardım kermesine Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Sayın Umut Kurt, LTSO Başkan Yardımcısı Sayın Şevket Muntaş ve LTSO Başkan Yardımcısı Sayın Koray Girgin de katılım sağladı. Büyük ilgi gören yardım kermesi sonrası toplanan paralar Kuzey Alaz Ümit’in kampanyasına bağışlandı.
Kermes anlam ve önemine atıfta bulunan Kampüs Müdürü Serkan Göker ‘’ henüz 2 haftalıkken SMA Tip1 teşhisi konan bebeğimiz Kuzey Umut Alaz, Çorlu’nun bu hastalığa yakalanan en minik bebeği Maalesef Türkiye’de henüz kalıcı bir tedavisi olmayan bu hastalığın yurtdışında ise kalıcı bir tedavisi mümkün. Tedavinin etkili olabilmesi içinse hastalık ilerlemeden bebeğimize yurtdışında gen tedavisi aldırılması gerekiyor. Kuzey Alaz Ümit’e destek olmak için her zaman burada olacağız’’ sözlerini belirtti.

 

Editör: Haber Merkezi