MHP Babaeski İlçe Başkanı Emre Vural, Hakan Arıcı’nın Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı olduğunu duyurdu.

İlçe Başkanı Emre Vural, ilçenin sevilen iş insanlarından Hakan Arıcı’nın Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirterek; “İlçemize ve Partimize hayırlı olsun” dedi.

Hakan Arıcı

lçemizin geleceği için sorumluluk almıştır"

MHP Babaeski İlçe Başkanı Emre Vural, bu önemli gelişmeyi partililere ve kamuoyuna duyurarak sevinçlerini paylaştı. Vural, yayınladığı açıklamada Hakan Arıcı’ya Babaeski’nin geleceği için attığı önemli adımdan dolayı teşekkür ederek; “İlçemizin sevilen isimlerinden ve başarılı bir iş insanı olan Hakan Arıcı, Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur. Kendisi ilçemizde sevilen ve güvenilen bir isimdir. Bu önemli adımı atarak ilçemizin geleceği için sorumluluk almıştır. Biz de partisi olarak kendisine destek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. İlçemize ve partimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Arıcının aday adaylığının ilçede siyaseti hareketlendirdiğini söyleyen Başkan Vural; “Hakan Arıcı’nın aday adaylığı, ilçede politik gündemi hareketlendirmiş durumda. Arıcı’nın iş dünyasındaki başarıları ve toplum nezdindeki sevgisi, adaylık sürecinde ilçe halkı tarafından olumlu bir şekilde karşılanmış gibi görünüyor. Babaeski’de gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde, Hakan Arıcı’nın aday adaylığı, ilçe siyasetine yeni bir dinamizm kazandırmış durumda” şeklinde konuştu. (Kadir Sinici)

Editör: Kadir Sinici