2024 yılı Nisan ayı Merkez İlçe Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı; Kırklareli Valisi Birol Ekici başkanlığında gerçekleşti. İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde düzenlenen toplantı Saygı Duruşu’nda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. 

Toplantı

Ardından Kırklareli Valisi Birol Ekici söz aldı.  Konuşmasına seçim yolu ile göreve gelen muhtarları tebrik ederek başlayan Vali Ekici, muhtarların bulunduğu mahallede veya köyde devletin tüm kurumlarını temsil ettiğini, halk ve  devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü dile getirdi.

Toplantı 3

Muhtarların devletin gören gözü, işiten kulağı olduğunu söyleyen Vali Ekici, “ Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında kilit role sahip olup, devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır.” dedi.

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN KIRKLARELİ ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN KIRKLARELİ ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET

İlimizde görev yapan tüm muhtarlarla iş birliği içinde kamu hizmetlerini yürüteceklerini bir kez daha vurgulayan Ekici, muhtarlara her konuda destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Toplantıda; altyapı ve üstyapı, göçmen sorunu, bağımlılıkla mücadele gibi önemli konular detaylı  bir şekilde masaya yatırıldı.

Toplantı Iki

Vali Birol Ekici başkanlığında düzenlenen 2024 yılı Nisan ayı Merkez İlçe Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısında; Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Cemalettin Akyüz, İl Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Hakan Geriş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu ve ilgili kurum yetkilileri de hazır bulundu. (Kadir Sinici)

Editör: Kadir Sinici