Milletvekili Gündoğdu; “Dolu Afetinin Zararları Karşılansın” Milletvekili Gündoğdu; “Dolu Afetinin Zararları Karşılansın”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Lüleburgaz’ın Büyükkarıştıran beldesinde yenilenen seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

“Biz milletin tarafındayız”

31 Mart gecesi seçime gölge düşürüp Büyükkarıştıran’ı karıştırmak istediklerini söyleyen Özel; “Büyükkarıştıran, Cumhuriyet Halk Partisi seçimi almasın diye, orada bir takım askeri kişilerin dahi oraya geldiği; askere ve polise ait araçlarla Büyükkarıştıran’ı karıştırdıkları ve seçime gölge düşürmeye çalıştıkları bir yerdi. Kararı kim verecekti? Büyükkarıştıranlılar verecekti; karar net diyorlar ki kaba kuvvete teslim olmayız. Devletle millet karşı karşıya gelirse millet kazanır. Biz milletin tarafındayız. Devletin kirpisini, TOMA’sını getirip oy sayım sırasını ortalığı karıştırırsanız seçmen düşünüp taşınır size bir ders verir bu kadar net” dedi.

CHP’nin 31 Mart rüzgarının artarak devam ettiğini ifade eden Özel; “CHP’nin 31 Mart rüzgarı devam ediyor. Bundan çok memnunuz. Bugün milletten belediye başkanlığı görevi için onay alan arkadaşlara başarılar. CHP belediye sayısı 409’dan 411’e çıkmıştır. 2 arkadaşımızı yürekten kutluyorum. Bundan sonra 411 belediye ile halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Muhabir: Volkan Abuy