Cumhuriyet Halk Partisi, Kırklareli’nde Kadın Kolları Başkanlarını belirliyor. Bu kapsamda Lüleburgaz ve Vize ilçe Kadın Kolları seçimlerinin ardından 10 Haziran Pazartesi günü 12.00-19.00 saatleri arasında Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlık seçimi gerçekleştirilecek.

Seçimlerde başkanlık için beyaz liste ile yarışacak olan Deniz Öztekin açıklamalarda bulundu. Öztekin açıklamasında şunları kaydetti;

“Cumhuriyet Halk Partisi'nde kadınların sesinin daha güçlü çıkması ve siyasete kadın elinin değmesi ile siyasetin daha da güzel olacağı inancı ile Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye oldum. 10 Haziran'da İl-İlçe binamızda yapılacak olan CHP Merkez İlçe Başkanlığına da beyaz liste ile seçime girerek Merkez İlçe Başkanlığına adayım. Seçildiğimiz takdirde ekibimizle birlikte kısa orta uzun vadeli bir program hazırladık. Yapılacak seçimde kadın üyelerimizin oylarına talibim. Birlikte daha güçlü bir parti ve ülke inancıyla; Cumhuriyet Halk partisinde de kadınların siyasette hak ettiğinden daha fazla katılım göstermelerine teşvik etmek, partide aktif üye sayısının arttırılması, yaşlı ve engelli dostluk programların hayata geçirilmesi, yerelde kadın siyaset programları ile kadınlarımızın ekonomik hak ve özgürlüklerinin arttırılmasına destek sağlanması, parti için eğitim programlarını uygulamak, kadına yönelik şiddeti önleme konusunda STK'larla işbirliği yapmak, kadın sığınma ve dayanışma merkezlerinin çalışmasına destek olmak gibi kısa vadede bir program önümüze koyduk. Seçildiğimiz takdirde önce yerelde CHP'yi Kırklareli'nde iktidar yapmak,  genelde de CHP’yi ülkede iktidara taşımak için kadın örgütleri olarak İlçe Teşkilatı ile birlikte aktif olarak siyaset sahnemizde yerimizi alacağız.

10 Haziran günü parti il-ilçe binamızda yapılacak olan seçimde tüm kadınlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum. CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak tüm üye arkadaşlarımın beyaz liste ile gireceğimiz seçimde bizlere destek olmasını diler, eğer bir başka kadın aday arkadaşımız olur ve aday olarak yarışa katılırsa ona ve ekibine de şimdiden başarılar dilerim.”

MHP Kırklareli’nde 3. Gün Bayramlaştı MHP Kırklareli’nde 3. Gün Bayramlaştı

Fd5550C0 56F4 4428 Ad1E 432F96Bc02C0

Editör: Ferdi Kurtbayram