Pınarhisar Belediyesi Haziran ayı Meclis toplantısını 7 Haziran Cuma günü gerçekleştirecekti. Ancak CHP’li üyelerin, Belediyenin konferans salonunun toplantıya uygun olmadığı gerekçesiyle katılım göstermemeleri üzerine, Belediye Başkanı İhsan Talay toplantıyı erteleme kararı aldı. Konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Talay; “Toplantılarımızı burada yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Talay şunları kaydetti;

“Bugün 4 gündem maddemiz vardı lakin Cumhuriyet Halk Partili meclis üyelerimizin toplantıya katılımı boykot etmelerinden kaynaklı toplantımızı Pazartesi günü saat 15.00’e erteliyoruz. Bu toplantıyı boykot etmelerinin sebebi de, salonu uygun bulmadıklarını söylediler. Sularını ve çaylarını rahat içemediklerini ve not alırken de zorlandıklarını beyan ettiler. Konferans salonumuzda toplantıyı yapmak istemediklerini kaydettiler.

Lakin ben buradan hem değerli hemşerilerimize hem de değerli meclis üyelerimize bu vesileyle duyurmak istiyorum; toplantılarımızı hep burada yapacağız, bundan da vazgeçmeyeceğiz.

Büyükkarıştıran’da Vatandaş Odaklı Çalışmalar Devam Ediyor Büyükkarıştıran’da Vatandaş Odaklı Çalışmalar Devam Ediyor

Biz bundan önceki 5 yıl boyunca toplantılarımızı, meclis çalışmalarımızı bu salonda yürüttük. Bu salon aynı zamanda misafirlerimizin katıldığı, hemşerilerimizi davet ettiğimiz halka açık bir ortamdır.

Bizim her meclis toplantımız halka açıktır. Herkes istediği zaman meclis günümüzü ve saatini yazı işlerinden öğrenmek suretiyle toplantılarımıza gelebilirler. Her türlü izleme imkânları mevcuttur.

CHP Belediye Meclis üyelerinin bana teklifi; küçük bir odada bu toplantıyı gerçekleştirmekti. Ben de bunu uygun bulmuyorum. Bulmamamın sebebi de; bundan sonra birçok maddemiz olacağı için halkımızla beraber bütün gündem maddelerimizi konuşabilmek, onların da buna seyirci olabilmesini sağlamak adına toplantılarımızı burada salonumuzda yapmayı planlıyorum.”

02-67

Editör: Ferdi Kurtbayram