“Yoğun Bakım Hemşireliğinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu” ile “Cumhuriyetin 100. Yılında Dünyada ve Türkiye’de Tütün Kontrolü” sempozyumları Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

İlki 18 Aralık 2023 Pazartesi günü gerçekleşecek olan “Yoğun Bakım Hemşireliğinde Güncel Yaklaşımlar” Sempozyumu, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Türk Yoğun Bakım Hemşireleri Derneği iş birliği ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda yapılacak. İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ illeri ve ilimizde Sağlık Bakanlığına, üniversitelere ve özel sektöre bağlı hastanelerde yoğun bakımlarda çalışan ve kayıt yaptıran yaklaşık 200 hemşire ve akademisyenleri ağırlayacak.

Thumbs B C 0D28676C4409D6Faa9Feb8A515Bfc7A7

İkincisi 21 Aralık 2023 Perşembe günü düzenlenecek olan “Cumhuriyetin 100. Yılında Dünyada ve Türkiye’ de Tütün Kontrolü” Sempozyumu, Vali Birol Ekici’nin Bağımlılık ile Mücadele İl Kurulundaki talimatları ile planlanırken, Kırklareli Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Yeşilay Bilim Kurulu’ndan akademisyenlerin katılımıyla Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. (Kadir Sinici)

Editör: Kadir Sinici