Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi'nin saygın bir üyesi olarak, görev yapan Sibel Çınar, 2014'te İl Genel Meclisi üyeliğine seçilmişti. Çınar yeniden aynı görev için aday adayı oldu.

“Sorumluluk Almak Benim İçin Bir Onur Oldu”

Kırklareli'nin köylerinin ve Babaeski'nin kalkınması için çaba harcayan Sibel Çınar, vatandaşların yaşamlarını İyileştirmek için büyük çaba sarf ettiğini dile getirdi. Çınar, “bu şehirlerin her bir ferdine karşı taşıdığım sorumluluk beni, kırsal alanların ihtiyaçlarını anlamak ve buna yönelik çözümler üretmek için bu göreve aday olmaya itti.” Dedi.

Kırsal Kesimlerin İhtiyaçlarını ve Potansiyelini En İyi Şekilde Temsil Etme Arzusuyla Doluyum

Partiye olan bağlılığı ve parti değerlerine duyduğu inanç, bu göreve aday olmasındaki en büyük itici güç olduğunu belirten Sibel Çınar, “sadece bir göreve talip olmakla kalmıyor, aynı zamanda kırsal kesimlerin ihtiyaçlarını ve potansiyelini en iyi şekilde temsil etme arzusuyla da doluyum. Bugün, bu adaylık başvurusunu yaparken, kırsal bölgelerin bütçe yönetimi ve kalkınmasıyla ilgili geçmişte elde ettiğim deneyimlerle bu görevi daha etkin bir şekilde yerine getirebileceğime olan inancım tam. Öncelikle, Babaeski ve Kırklareli'nin her kesimine hitap etmek ve kırsal bölgelerin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek adına bu yola çıktım. Siz değerli üyelerimizin desteği ve takdiriyle, birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.” Dedi.

İl Genel Meclisi Aday Adayı, Sibel Çınar’ı Tanıyalım

1971 Babaeski doğumlu olan Sibel Çınar, işletme Fakültesi mezunu ve uzun yıllardır gönül verdiği Cumhuriyet Halk Partisinde; 2008-2009 İlçe Kadın kolları yönetim kurulu üyeliği 2014-2019 il Genel Meclisi üyeliği, 2020-2023 İl Kadın kolları yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. 2022 Mart ayı itibari ile CHP Parti Egitmeni olarak görevine devam eden Sibel Çınar, İl Genel Meclisinde görev aldığı 5 yıllık süre zarfında Plan ve Bütçe Komisyonu'nda çalışarak Bütçe yönetimi ve kalkınmasıyla ilgili önemli deneyimler kazandı. (Güfte Çanlı)

Editör: Güfte Çanlı